bp9/JALTP – Online public participation

Kedves József Attila Lakótelepiek!

Az UFLab kutatóműhely építészmérnök hallgatói a Városépítészet 2. című tervezési tárgyuk keretében a Budapest, 9. kerületi József Attila lakóteleppel foglalkoznak. Az oktatás és tervezés során fontosnak tartjuk a párbeszédet a lakótelepen élőkkel, azonban a jelenleg kialakult helyzetben csak online tudjuk felvenni Önökkel a kapcsolatot.

Kérjük Önöket, hogy vegyenek részt ebben a munkában, gondolkozzunk együtt a Lakótelep jövőjéről és az alábbi kérdőívek kitöltésével, valamint játékos feladatok megoldásával segítsék a hallgatók munkáját!

A félévzárás közeledtével szeretnénk újból megkérdezni véleményüket, ezúttal a 2-3 fős csapatok terveivel kapcsolatban. Kérjük Önöket, hogy véleményezzék az alábbi ötleteket a képek alatt! Melyiknek a megvalósulását támogatnák? Melyikhez lenne még fejlesztési vagy módosítási javaslatuk?

Megnézem a Városépítészet 2 tárgy féléves terveit!

[A tankör oktatói: prof. Alföldi György DLA / Kurucz Olívia] [A tankör hallgatói: Azeb Mehdi / Bodó Sára Borbála / Borics Péter / Bugovits Janka / Fekete Adrienn Eszter / Gaál Renáta Dóra / Gunther Ágota Anikó / Hernádi Zsombor / Kálmán Mónika / Kiss Barnabás / Kovács Orsolya / Lu Tong Xintia / Márki Franciska / Moró Júlia / Nádasi Ádám / Nyiri Csongor / Oláh Liliána / Rostás Nikolett / Stadler Anna Dorottya / Szakács Domonkos / Szeitl Virág Nóra / Szemelveisz Nikolett / Szilágyi Eszter / Takács Laura Panna / Tóth Bence / Várady Jázmin / Velky Anna Luca / Zacher Márton]

 

[UFLab / város2 / JALTP / 2020]
Skills: 2020, public participation, studio works, urban gamification